MarketingMariner keramika
Lovran

U tijeku je Javno savjetovanje Lokalnog programa za mlade Općine Lovran

Lovran Smiljan Pripć

Kako prenosi Proračun.hr, na web stranicama Općine Lovran www.opcinalovran.hr dostupna je poveznica Savjetovanja s javnošću na kojoj je dana 25. studenog 2020., objavljen Lokalni program za mlade Općine Lovran 2021. – 2024., te se poziva zainteresirana javnost na Savjetovanje o istom. Rok za podnošenje prijedloga je 18. siječnja 2021. godine do 24,00 h. Svoje prijedloge, mišljenja i primjedbe na dokument za koji je savjetovanje otvoreno možete uputiti upisivanjem komentara, prijedloga i sugestija nakon prijave na navedenu web stranicu.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni te će se o istim sastaviti Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koje će biti objavljeno na web stranici Općine Lovran.

LOKALNI PROGRAM ZA MLADE OPĆINE LOVRAN 2021. – 2024.

Lokalni program za mlade Općine Lovran za razdoblje od 2021. do 2024. godine strateški je dokument koji je dio lokalne politike za mlade. Rezultat je procesa koji se temeljio na inkluzivnosti (mladih i ostalih dionika) te na podacima. On u sebi sadrži popis ciljeva s pripadajućim mjerama čijom će se provedbom kroz iduće četiri godine poboljšati društveni položaj mladih u Lovranu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod „KOMENTARI“.

MarketingMariner keramika

Javno savjetovanje traje kraće od 30 dana kako bi se predloženi dokument moglo pravovremeno usvojiti.

Dokument za savjetovanje možete pronaći OVDJE.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top