MarketingMariner keramika
Kultura

U subotu film na Maloj ljetnoj pozornici

ljetna

Festival Opatija počinje s eventima na Maloj ljetnoj pozornici u skladu s epidemiološkim mjerama, njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti

S veseljem najavljujemo da ćemo ove subote, 16. svibnja s početkom u 20.30 sati ponovo pokrenuti program na opatijskoj Maloj ljetnoj pozornici. Prikladni naslov za prvu filmsku projekciju koja će se održati u ovim izvanrednim uvjetima, nametnuo se sam od sebe. Radi se o nagrađivanoj južnokorejskoj drami „Parazit“ koja je u posljednjih šest mjeseci obilježila i pokorila filmski svijet.

Ulaz je slobodan, no broj posjetitelja je ograničen, zato molimo one koji bi željeli prisustvovati projekciji da prethodno najave svoj dolazak na broj telefona +385 99 2271 377 (od četvrtka do subote u periodu od 8 do 16 sati).

Svi posjetitelji moraju se pridržavati propisanih mjera ponašanja i uputa istaknutih na ulazu. Stolice su postavljene u parovima međusobno udaljenim 2 metra pa molimo posjetitelje da ih ne pomiču niti premještaju.

MarketingMariner keramika

Film je u večernjim satima, stoga se toplije obucite i pridružite nam se, uz kokice i piće, na prvoj ovosezonskoj projekciji u izazovnim okolnostima, ali pod istim zvjezdanim nebom!

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top