Marketing
Kultura

U prodaju su puštene ulaznice za Doru 2019. u Opatiji

Dora

Ulaznice po cijeni od 50 za glazbeni festival Dora

Kako smo već javljali, glazbeni festival Dora vraća se u Opatiju u sklopu „Glazbenih dana HRT-a“ u subotu, 16. veljače 2019. U prodaju su tako puštene ulaznice za Doru, natjecanje za hrvatskog predstavnika i pjesmu Eurovizije 2019. Dora u sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ u Opatiji.

Tijekom dva dana koja će prethoditi Dori, u Opatiji će biti održani i koncerti Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije, 14. veljače, te dan kasnije koncert Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna za koncertne večeri Dore i Jazz orkestra HRT-a, te Simfonijskog orkestra po cijeni od 60 kuna, mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb), radnim danom od 8 do 16 sati.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Prodajna mjesta u Rijeci: Dallas Music shop, Croatia Records Music shop, Foto Revija, caffe bar Nad urom u Robnoj kući Korzo i ostalim prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr te online na www.mojekarte.hr

Natječaj za Izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za pjesmu Eurovizije 2019. još uvijek je otvoren i to do 10. siječnja 2019. Nakon primitka svih prijava Ocjenjivački će sud odabrati 16 originalnih te dvije rezervne pjesme, koje će se 16. veljače u Opatiji natjecati za titulu Dore 2019.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top