MarketingMNK Gorovo
Vijesti

U ponedjeljak se otvaraju škole za svu djecu od 1. do 4. razreda

Škola

Temeljem  ocjene epidemiologa da se rad u predškolskim ustanovama i školama u sadašnjim epidemiološkim uvjetima uz poštovanje uputa smatra jednako sigurnim za djecu i zaposlenike kao i rad od kuće, preporuka je da se sva djeca koja mogu vrate u vrtiće i škole

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je 20. svibnja 2020., godine objavio najnovije preporuke i upute za rad predškolskih ustanova i razredne nastave, glazbenih škola i škola stranih jezika. 

Također, ukinuta je preporuka o uzimanju izjava roditelja radi uključivanja djeteta u ustanovu vezano za ove upute, a roditeljima je omogućeno i naknadno uključivanje djeteta u vrtić i školu.

Povećava se i broj djece u skupinama. Ukida se dosadašnja preporuka o maksimalno devetero djece po odgojno-obrazovnoj skupini. U slučajevima skupina većih od dvadesetoro djece, razmotrit će se mogućnost organiziranja rada u odgovarajućoj prostoriji veće površine kao i mogućnost razdvajanja djece u dvije manje skupine.

Kako je epidemiološka situacija procijenjena iznimno povoljnom, ukidaju se mjere nenaplate usluga vrtića i produženog boravka roditeljima – korisnicima navedene usluge.

Marketing

Naplata će se do kraja mjeseca vršiti prema broju dana korištenja usluge, kao što je to bilo i za vrijeme ograničenog prihvata djece, dok se od 1. lipnja kreće s naplatom u punom iznosu odnosno sukladno Odlukama o naplati usluga, svakom roditelju čije je dijete korisnik programa predškolskog odgoja i/ili produženog boravka odnosno cjelodnevne nastave.

S obzirom na epidemiološku situaciju, nastavlja se u postupak upisa djece u prvi razred, a detaljne se informacije nalaze na stranicama nadležnog ministarstva.

Via: Fiuman.hr

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top