MarketingMariner keramika
Vijesti

U PGŽ 267 pozitivnih na Covid

covid

Prema podacima epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ od 912 jučer laboratorijski obrađenih uzoraka, 267 je Covid pozitivnih što iznosi 29 posto. Ozdravilo je pet osoba pa se broj aktivnih slučajeva bolesti Covid-19 povećao na 1508. Podaci su to koji upućuju na nužnost pridržavanja svih protuepidemijskih mjera o čemu je jučer bilo riječi i na sjednici Županijskog stožera civilne zaštite.

Da podsjetimo, od ponedjeljka 22. ožujka učenici predmetne nastave osnovnih škola kao i srednjoškolci izuzev maturanta i završnih razreda strukovnih škola prelaze na online nastavu. Stožer je zatražio i pojačani nadzor nad provedbom mjera te aktivniju ulogu lokalnih stožera civilne zaštite u kontroli epidemiološke situacije na svom području. Nešto je, prema podacima KBC-Rijeka, povećan i broj osoba na bolničkom liječenju, trenutno su hospitalizirane 72 osobe od kojih je 9 na respiratoru.

Tijekom jučerašnjeg dana su u KBC-u nažalost, preminule dvije osobe od bolesti Covid-19. Usprkos značajnom porastu broja novozaraženih udio liječenih osoba od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja zaraženih je nešto smanjen i iznosi 4,8 posto.

MarketingMariner keramika

Capture

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top