MarketingMNK Gorovo
Sport

U Opatiji se okupilo 250 malih nogometaša

naslovna

NK Zamet osvojio je prvo mjesto, NK Rječina bijeli drugo, NK Halubjan treće, a NK Rječina plavi četvrto

Proteklog se vikenda u Opatiji održao pravi (malo)nogometni spektakl. U sklopu tradicionalnog Liburnija Futsal Cupa održao se i peti po redu Futsal Mini malonogometni turnir za djevojčice i dječake rođene 2009. godine i one  mlađe.

«Jako smo zadovoljni ovogodišnjim izdanjem našeg Futsal mini turnira jer smo na jednom mjestu okupili tako mnogo djece i roditelja. Djevojčice i dječaci pokazali su svoje umijeće, a roditelji su mogli biti ponosni na svoju djecu. Svrha turnira je da se svi dobro zabave i uživaju.MNK Gorovo i Dvorana Marino Cvetković još su jednom se pokazali kao izvrsni organizatori», rekao je Igor Mirić, delegat na utakmicama.

U Opatiji se okupilo preko 250 sudionika, mališana iz raznih klubova naše regije. Gledatelji su mogli uživati u izvrsnim predstavama najmlađih nogometaša. Prvo mjesto osvojila je momčad NK Zameta koja je u finalu pobijedila NK Rječinu rezultatom 1-0. U utakmici za treće mjesto uspješniji su bili dječaci iz NK Halubjana koji su s 4 -0 svladali vršnjake iz druge momčadi NK Rječine.

Marketing

Proglašeni su i najbolji pojedinci; Najbolji strijelac je tako bio Toma Marasović (NK Halubjan) sa sedam pogodaka, najboljom vratarkom proglašena je Sara Rabar (NK Zamet), dok je najbolji igrač bio Ivano Gubo (NK Halubjan). U najbolju šestorku turnira izabrani su Fran Čargonja i Dominik Lukežić iz NK Rječina te Fabijan Vukman iz NK Halubjan.

Za pobjedničku ekipu nastupili su: Sara Rabar, Petar Begić, Ivan Vukelić, Dominik Benić, Deni Šarin, Luka Genda, Fabijan Vukman, Josip Lučić, Domagoj Ožanić i Roko Bralić pod budnim okom trenera Leonarda Omerdića.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top