MarketingMariner keramika
Opatija

U Opatiji se obilježava tjedan Crvenog križa

gdck crveni križ
Foto: arhiva /Smiljan Prpić

Tjedan Crvenog križa obilježava se u Opatiji nizom aktivnosti

Tjedan Crvenog križa započeo je predavanjem „Šećerna bolest, debljina i visoki tlak idu ruku pod ruku – važnost prevencije“  kojeg je održala prof. dr. sc. Iva Sorta Bilajac, dr. med. iz NZJZ PGŽ-a u Klubu 60+ GDCK Opatija.

U četvrtak u 9:30 sati ispred Sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji održat će se 14. opatijska olimpijada umirovljenika koju zajedno organiziraju GDCK Opatija, KŠR Gorovo i NZJZ PGŽ-a.

U prigodnom programu održat će se vježbanje pod vodstvom Tatjane Stakić, mjerenje tlaka, sportsko-rekreativne igre i nordijsko hodanje i pješačenje. Pridružite se aktivnostima u udobnoj odjeći i sa bocom vode.

MarketingMariner keramika

U petak, 13. svibnja u 16:30 sati u prekrasnim Amerikanskim vrtovima organizirano je druženje s obiteljima raseljenim zbog Ukrajinske krize. Možete prisustvovati radionicama koje su organizirane u suradnji s Klubom mladih GDCK, Klubom 60+ te udrugama Društvo „Naša djeca“, Kulturni front, Foliot i Žmergo.

U subotu, 14. svibnja od 9 do 12 sati će članovi i volonteri GDCK Opatija ispred opatijske tržnice besplatno mjeriti građanima šećer u krvi i krvni tlak uz nastup zbora Kluba 60+ GDCK.Mjerenje tlaka

55555
Marketing

Zadnje novosti

To Top