MarketingMariner keramika
Opatija

U Opatiji možete klizati do 13. siječnja

klizanje
foto; facebook.com/visitopatija

Advent u Opatiji na Ljetnoj pozornici u sklopu Ledene čarolije traje do 13. siječnja pa će do tada klizalište i popratni ugostiteljski sadržaj biti otvoreni.

Klizalište se otvara u 11:00 sati svakim danom osim subote i nedjelje kada započinje sa radom sat ranije, u 10:00. Klizati možete do 21:00 sati a subotom do 22:00 sata. Iz Festivala Opatija napominju da se u vrijeme trajanja škole klizanja (ponedjeljak, srijeda i petak od 15:00 do 17:00 sati) led ne može koristiti već je on rezerviran za polaznike škole. Škola klizanja završava 11. siječnja. Adventske kućice otvaraju se u 13:00 sati a subotom i nedjeljom otvorene su već od 10:00.

Veseli činjenica da su Opatijska djeca postala pravi mali majstori na ledu a za to je zaslužan Festival Opatija koji je prvi put doveo led u Opatiju prije šest godina. Zbog činjenice da ova zabava nije skupa, djeca se ovdje zadržavaju radi druženja a klizalište im služi kao dnevni boravak. Po cijeni od samo 10 kuna možete klizati pola sata. Za 20 kuna unajmili ste klizaljke za puni sat. Ako imate vlastite klizaljke, cijena je upola manja. Dobra muzika i veselo mlado osoblje još je jedan razlog da posjetite Ljetnu!

MarketingMariner keramika

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top