MarketingMariner keramika
Opatija

U Opatiji je otvoren novi prostor za vježbanje – Vida Sana

VIDA SANA

Eduardo Navas je Kolumbijac koji već godinama živi u Opatiji

Eduardo već godinama trenira Opatijce i Matuljce, a na veliku radost mnogih, nedavno je otvorio prostor u kojem možete vježbati pod njegovim budnim okom. On je tu kako bi vam pomogao da zajedničkim snagama i radom poboljšate svoju kvalitetu života pomoću sporta.

Eduardo Navas

Eduardo Navas

Navas je profesionalni trener već 22 godine. Osim što je među prvima u Rijeci vodio treninge pilatesa, vodio je i školu latinskog plesa a sve do nedavno bio je i učitelj tjelesnog odgoja u osnovnoj školi u Čavlima.

Želju da svoje znanje podijeli sa nama zaživjela je u studiju Vida Sana. -“Nadam se da će Vas moj profesionalizam, odgovornost, točnost, veliki trud i posvećenost motivirati da koristite usluge studija Vida Sana, i na taj način osjetiti zadovoljstvo što mijenjate svoj život nabolje.” kaže Navas te dodaje – “Poštujemo vrijeme naših korisnika, prilagođavamo treninge individualno, uvijek imajući na umu psiho-fizičku sposobnost svakog pojedinca, njegovu individualnost i potrebe na putu do postizanja uspjeha bez ozljeda.”

VIDA SANA

VIDA SANA

Grupe s kojima Eduardo radi su male kako bi se mogao posvetiti svakom korisniku i ispraviti ga u radu ako je potrebno. Mogući su i vrlo popularni individualni treninzi. Osim jako traženog pilatesa u studiju Vida Sana nudi trening na Pilates Reformeru.

Pilates Reformer Vida Sana

Poboljšajte svoju mišićnu masu i motoriku na specijalnoj spravi koja nosi naziv Pilates Reformer

Pitate se što je to Pilates Reformer? To je sprava koja može učiniti bezbroj dobrobiti za Vaše tijelo, a na njoj je moguće izvoditi i do 500 različitih vježbi. Ako želite postići veću fleksibilnost i mišićnu izdržljivost a pri tome ne želite opterećivati vaše zglobove – uz Pilates Reformer to je moguće. Osim toga Pilates Reformer pomoći će vam da poboljšate držanje i posturu vašeg tijela i time smanjite bolove u leđima.

MarketingMariner keramika

S Pilates Reformerom i kombinacijom dodatnih vježbi moguće je smršaviti a Eduardo će vam pomoći da vježbe radite pravilno i ciljano te personalizirano baš za vas.

VIDA SANA

VIDA SANA

Na Reformeru rade broje mišićne skupine a najviše trbušni i leđni mišići, bedra i gluteus

– “Važno je ono što se time postiže, a to je poboljšanje pokretljivosti, estetika tijela, jačaju se dubinski mišići, a samim time poboljšava se i postura Vašeg tijela”, kaže Eduardo Navas te dodaje -“Vježbe na Pilates Reformeru su prilagođene svakome pojedinačno sukladno tjelesnoj građi i psihofizičkoj spremnosti, stoga ne oklijevajte, ako želite učiniti nešto dobro za sebe i svoje tijelo te želite isprobati nešto drugačiji pristup vježbanju i radu, Vida Sana je tu za vas.”

Za sve informacije nazovite na 385 98 828 961. NOVA CESTA 26E

WhatsApp Image 2022-12-19 at 21.16.21

Eduarda i Vidu Sanu možete pratiti na  Facebooku: https://www.facebook.com/VidaSanaHR i Instagramu https://www.instagram.com/vidasanahr

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top