MarketingMariner keramika
Matulji

U nesreći u Matuljima ozlijeđen pješak

matulji

Jučer oko 18.35 sati u središtu Matulja dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 58-godišnji hrvatski državljanin

Nesreća se dogodila kada je osobno vozilo marke Renault, riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnji hrvatski državljanin, krećući se u smjeru Jušića na obilježenom pješačkom prijelazu udarilo 58-godišnjeg hrvatskog državljanina. Spomenuti pješak je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede.

Očevidom je utvrđeno da je 47-godišnjak vozilom upravljao pri utjecaju alkohola od 1,25 g/kg i nije propustio pješaka na pješačkom prijelazu pa je izazvao prometnu nesreću udarivši ga i oborivši na tlo.

Zbog navedenog događaja, 47-godišnji vozač je priveden u policijske prostorije na kriminalističko istraživanje koje je još u tijeku kako javlja PP Opatija.

MarketingMariner keramika

Ova godina je na području PGŽ počela jako loše jer su do danas, 07. veljače smrtno poginula tri pješaka u usporedbi sa čitavom prošlom godinom u kojoj je kroz cijelu godinu poginulo četiri pješaka. Nažalost, bilježe se i brojne prometne nesreće sa lakšim i težim povredama pješaka.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top