MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

U Labinu prvi koncert na novoj velikoj turneji Tonya

tony

Koncert Tonya Cetinskog u Labinu

Club Alter Ego u petak 1. ožujka organizira gala koncert za sve generacije jedne od istinskih zvijezdi sa ovih prostora, a njegovo ime je Tony Cetinski. Koncert će se održati u novoj velikoj akustičnoj dvorani sportskog centra “Franko Mileta” u Labinu. Prepoznat od struke i od publike, višestruki dobitnik Porina i najemitiraniji glazbenik u zadnjih par godina, Tony je istinska hrvatska glazbena legenda.

Istarskoj će publici predstaviti pjesme sa svog novog albuma  “Kao u u snu”, ali naravno i one pjesme koje su se duboko urezale u dušu svih generacija: Kad žena zavoli – Ja sam zaljubljen – Tebe ne bi mijenjao – Nek te zagrli netko sretniji – Opet si pobijedila – 23. prosinac –  Blago onom tko te ima i mnogo drugih.

Svaki njegov koncert je spektakl, pa će zasigurno tako biti i ovog puta u Labinu. Nakon koncerta nastavlja se After party do jutra uz neponovljive dečke iz benda The Night Express.

MarketingMariner keramika

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90 kn (parter) i 120 kn (tribine) možete kupiti u Labinu – Club Alter Ego te online te na svim prodajnim mjestima sustava Eventim. U ponudi je i VIP zona po cijeni od 200 kn. Ne propustite koncert o kojem će se pričati.

Program započinje u 21 sat i traje do 4 sata ujutro. Ovo je ujedno prvi koncert na novoj velikoj turneji Tonya Cetinskog.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top