MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kastav

U Kastvu uskoro nove Plodine

101078158_2992789434134069_4065867903570804736_n

Danas je gradonačelnik Kastva, Matej Mostarac obišao gradilište trgovačkog centra Plodine koje se gradi u Rešetarima

Prije par godina ovo zemljište nije imalo nikakvu vrijednost za grad Kastav. Neriješeni imovinsko pravi odnosi, neusklađenost gruntovnice i katastra te svi drugi birokratski problemi usporavali su razvoj ovog djela grada. Također je teren bio vrlo nepristupačan i različitih nivoa.

Sustavnim rješenjima, upornošću uprave sve te tada nerješive probleme smo uspijeli riješiti, također smo izvrsno reagirali na višak iskopa koji nam je država darovala i uredili to zemljište da bude zanimljivo investitorima. Sve to dovelo je prodaje tog zemljišta Plodinama za skoro 14 milijuna kuna. Ukupa investicija se diže preko 35 milijuna kuna. Ta prodaja nam je omogućila izgradnju novog sportskog objekta u zoni, početak radova na cesti 409, donosi četrdesetak novih mjesta, i novo mjesto za opskrbu naših građana.- napisao je gradonačelnik u svojoj objavi na Facebook stranicama.

Time se doprijenijlo kvaliteti života za građane Kastva i šire. Nakon ove financijske inekcije koja je omogućila likvidan proračun i nastavak svih započetih investicija koje se brzo vraćanje u normalu.

Marketing

Ovo je samo jedan primjer zašto je Kastav među samo 19 gradova u RH dobio pozitivnu ocjenu za učinkovito gospodarenje imovinom.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top