MarketingMuzej turizma
Vijesti

U centru Rijeke započeo Kvarner Wines Festival WineRi 2021

rijeka-ivo-biocina_1

Zamjenica župana Marina Medarić prisustvovala je otvorenju Kvarner Wines Festival WineRi 2021. Ova jedinstvena eno-gastronomska manifestacija održava se od 10. do 12. lipnja na Trgu Riječke rezolucije u Rijeci u organizaciji Udruženja Kvarner Wines, odnosno vinara članova Zadruge vinara Proizvođačke organizacije Vina Kvarnera.

Zamjenica župana Marina Medarić istaknula je kako je Primorsko-goranska županija sa zadovoljstvom podržala organizaciju “Kvarner Wines Festivala WineRi “. “Ovakva okupljanja odlična su prigoda da širokoj publici pokažemo najbolje s bogate vinske karte autohtonih sorti ovog podneblja, krčkog i vinodolskog kraja, kastavštine, bakarskih prezida. Tradicija vinske kulture utkana je u živote lokalnoga stanovništva, a posebno onih koji su se vinu i potrazi za vrhunskim enološkim doživljajima posvetili profesionalno. Brojne nagrade koje su si priskrbili naši vrijedni vinari samo potvrđuju ono što je stanovnicima, ali i posjetiteljima ovoga kraja već odavno poznato – a to je da se upravo ovdje uzgajaju sorte vina vrhunske kvalitete”, rekla je Medarić.

Kako je istaknuto prilikom otvorenja, cljevi Kvarner Wines Festival WineRi 2021. su prezentacija Vina Kvarnera i kvarnerskih proizvoda kao i predstavljanje edukacijsko, izložbenog, prodajnog prostora Centra autohtonih proizvoda Primorsko-goranska kašetica, turistička promocija Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke, odnosno Kvarnera kao eno-gastronomske turističke destinacije. Posjetitelji će moći degustirati više od 50 kvarnerskih vina s naglaskom na autohtone vinske kvarnerske sorte kao i ostale autohtone proizvode.

Prenosi Fiuman.hr

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top