Marketing
Kultura

U Centru Gervais igra “Tenet” Christophera Nolana

tenet-movie_1920x1080
foto: festival opatija

Večeras, 10.10.20 se u Centru Gervais  s početkom u 20 sati prikazuje dugometražni akcijski triler Tenet.

To 147 minuta dugo djelo američke produkcije režirao je megapopularni britanac Christopher Nolan, redatelj Batman triologije i uspješnica kao što su Dunkirk, Interstellar ili Inception.

Uloge su raspodjelili John David Washington, sin oskarovca Denzela Washingtona, teen zvijezda Sumrak sage Robert Pattinson i Elizabeth Debicki, 30 godišnja australka najpoznatija po ulozi u filmu The Great Gatsby za koji je i dobila nagradu Australskog instituta za film u kategoriji sporedne glumice.

John David Washington glavni je protagonist novog Sci-Fi akcijskog spektakla Christophera Nolana, kratkog ali znakovitog naziva “Tenet.” Naoružan samo jednom riječju – Tenet – i boreći se za opstanak cijelog svijeta, glavni junak priče kreće kroz polumračni svijet međunarodne špijunaže na misiji koja će se odvijati u nečemu izvan stvarnog vremena. Inverzija. Nije putovanje kroz vrijeme.

Cijena ulaznice: 25,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Na dan programa, blagajna na mjestu održavanja otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Molimo posjetitelje da se tijekom boravka u centru Gervais pridržavaju mjera zaštite od širenja zaraze koronavirusom i da nose masku za lice.

 

Via: Festival Opatija

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top