MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Sport

U Brseču održan pravi sportski spektakl

najava – Brseč

Jučer se u Brseču održao jedan od najatraktivnijih  malonogometnih turnira u Hrvatskoj. Već osmu godinu za redom malonogometni turnir “3 na 3 Brseč” okuplja ponajbolje haklere u regiji. Jučerašnji turnir okupio je čak 20 ekipa koje su se natjecale za laskavu titulu pobjednika Brseča.

Do finala su dogurale dvije domaće momčadi koje jako dobro poznaju teren na kojoj nastupaju, Brseč i Sisol. Nakon isteka posljednje minute susreta, rezultat je bio 0-0 nakon čega se krenulo u raspucavanje kaznenih udaraca u kojemu je uspješnija bila ekipa Brseč i zasluženo zauzela prvo mjesto ispred Sisola. U utakmici za treće mjesto Lignjari su bili uspješniji od Refula.

Pobjednička ekipa – Brseč

Za pobjedničku momčad nastupili su: Neven Rudan, Mateo Jakopović, Mateo Frolja i Mario Šoštarko, dok su za Sisol igrali Josip Matovina, Toni Rudan i Frane Sinožić. Najboljim igračem proglašen je Josip Matovina (Sisol), dok je najbolji strijelac bio Mateo Frolja (Brseč).

U dječjem djelu turnira nastupile su ekipe dječaka i djevojčica od 6 do 10 godina starosti. Pobijedila je ekipa Pomidorići, dok je najbolji igrač bio Adrian Bradičić.

Marketing

Oni malo stariji zabavljali su se do dugo u noć, a za zabavni program bili su zaduženi Koktelsi i Dellboys. O atmosferi u Brseču najbolje govori video koji prenosimo s njihove službene Facebook stranice.

https://www.facebook.com/Brsec3na3/videos/466398930518711/

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top