MarketingModerato
Kultura

Tvornica snova u Kinu Sloboda Lovran

13.02.-Dreambuilders
foto: Kino Sloboda

U subotu, 20. veljače u 17 sati u Kinu Sloboda u Lovranu prikazuje se animirani danski film Tvornica snova.

Originalnog naziva “Dreambuilders” ovo 81 minutno putovanje kroz magiju snova djelo je renomiranog redatelja Kima Hagena Jensena.

Glasove posudili: Amanda Prenkaj, Janko Rakoš, Mia Melcher, Boris Barberić, Nevena Rendelli

Čudesno inventivna, inteligentna i zabavna priča koja ima puno toga za reći o obitelji, ali i magiji snova. Jedan od onih filmova koji jednako oduševljavaju i roditelje i djecu.

Minnin se život preokrenuo naglavačke kada joj se u dom doselile tatina zaručnica Helena i njezina kći Jenny. Njezina je nova polusestra nepodnošljiva i Minna je radi toga jako nezadovoljna. Želi da je nema! Jedne noći, ona otkriva svijet iz mašte u kojem neobični graditelji stvaraju naše snove i otkriva kako njima manipulirati. Ali miješanje u snove ljudi ima strašne posljedice i kad Minna jedne noći ode predaleko, Jenny se više ne može probuditi. Minna mora posljednji put ući u svijet snova kako bi se suočila s onima koje je sama stvorila i kako bi spasila Jenny i svoju novu obitelj.

Cijena ulaznice: 20,00 kuna

MarketingModerato

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.

 

13.02.-Dreambuilders

foto: Kino Sloboda

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top