MarketingMariner keramika
Kultura

Tvornica snova u Gervaisu

Tvornica-snova
foto: Festival Opatija

U subotu, 13. veljače u 11 sati u Centru Gervais prikazuje se animirani danski film Tvornica snova.

Originalnog naziva “Dreambuilders” ovo 81 minutno putovanje kroz magiju snova djelo je renomiranog redatelja Kima Hagena Jensena.

Glasove posudili: Amanda Prenkaj, Janko Rakoš, Mia Melcher, Boris Barberić, Nevena Rendelli

Čudesno inventivna, inteligentna i zabavna priča koja ima puno toga za reći o obitelji, ali i magiji snova. Jedan od onih filmova koji jednako oduševljavaju i roditelje i djecu.

Minnin se život preokrenuo naglavačke kada joj se u dom doselile tatina zaručnica Helena i njezina kći Jenny. Njezina je nova polusestra nepodnošljiva i Minna je radi toga jako nezadovoljna. Želi da je nema! Jedne noći, ona otkriva svijet iz mašte u kojem neobični graditelji stvaraju naše snove i otkriva kako njima manipulirati. Ali miješanje u snove ljudi ima strašne posljedice i kad Minna jedne noći ode predaleko, Jenny se više ne može probuditi. Minna mora posljednji put ući u svijet snova kako bi se suočila s onima koje je sama stvorila i kako bi spasila Jenny i svoju novu obitelj.

Cijena ulaznice: 25,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

MarketingMariner keramika

Na dan programa, blagajna na mjestu održavanja otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Molimo posjetitelje da se tijekom boravka u centru Gervais pridržavaju mjera zaštite od širenja zaraze koronavirusom.

 

Izvor: Festival Opatija

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top