MarketingModerato
Matulji

Trebate li „Pomoći u kući“ ?

Home care

Pomoći u kući“ -poboljšati kvalitetu života građanima kojima je pomoć gerontodomaćica neophodna

Obavještavamo sve zainteresirane građane i javnost da je započelo prikupljanje podataka o potrebama građana za program „Pomoći u kući“ – Zaželi faza II.

Cilj programa „Pomoć u kući za starije i nemoćne osobe“- Zaželi –faza II je poboljšati kvalitetu života građanima kojima je pomoć gerontodomaćica neophodna.

Program je namijenjen starijim i nemoćnim osobama iznad 65 godina kao i bolesnim i nemoćnim osobama do 65 godina, koji se nalaze teškoj su životnoj situaciji, o kojima se nema tko redovno skrbiti te koji ne primaju pomoć iz državnog proračuna (zajamčena minimalna naknada) s akcentom na teško oboljele osobe od karcinoma i moždanog udara.

MarketingModerato

Iskaz interesa: moguć je ispunjavanjem obrasca koje građani mogu preuzeti na web stranicama Općine Matulji ( http://matulji.hr/pocetna/obrasci/ ); na web stranicama GDCK Opatija (http://hck-opatija.hr/) ili ispunjavanjem obrazaca u Aktivu CK Matulji te na prijemnom šalteru Općine Matulji.

Ističemo da postojeći korisnici programa Pomoć u kući ne trebaju popunjavati obrazac odnosno iskazati interes budući će isti biti automatski uključeni i u ovaj program.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top