MarketingMariner keramika
Vijesti

Traži se neodgovoran i opasan vozač

Javna vaga
Foto:www.fiuman.hr

Prije nešto više od dva sata na raskrižju kod bivše javne vage u Opatiji dogodila se prometna nesreća u kojoj srećom nitko nije stradao, ali je počinjena materijalna šteta. Svjedok nesreće bio je Luka Perman, a vlasnica oštećenog automobila je njegova zaručnica koja je na stražnjem sjedištu vozila njihovog šestomjesečnog sina. Njegovu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti.

“Pred cca sat vremena, oko 19:15 na raskršću kod Javne vage u Opatiji zaručnica je vozila Peugeot 2008 i skretala prema Villi Kapetanović, a iz smjera Lovrana doletio je motor- Yamaha XT660 tamnoplave boje koji se zaručnici zakucao u lijevi bok (valjda je namislio skrenut prema Matuljima) i naravno, razlog zašto ovo pišem je, pobjegao je s mjesta nesreće.

S obzirom da sam vozio iza zaručnice (u autu je još bio naš šestomjesečni sin), krenuo sam za motorom, ali nema šanse taj motor stići s Berlingom.

Sreo sam još jednog motorista koji je potvrdio da je to taj motor, da je projurio kroz Matulje i skoro zgazio dvoje na pješačkom.

MarketingMariner keramika

Molim informacije o tome tko je taj šu*ak, s obzirom da vjerujem da nema previše takvih motora, pogotovo bez tablice.

Hvala.”

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top