Đir

Trattoria Mandrać u Voloskom poznata po bogatoj gastro ponudi

242747825_6142886452449515_6602058639392063200_n

Na sam spomen Voloskog, malog pitoreksnog mjesta nadomak Opatije nekako nas obuzme osjećaj nostalgije, osjećaj smiraja jer tu u Voloskom kao da je vrijeme stalo.

Predivan kontakt sa starinom, kamenom i pogledom na more uz malu luku gdje se je smjestila i trattoria Mandrać. Trattoria Mandrać u Voloskom otvorila je svoja vrata prije 3 mjeseca i već prvog dana oduševila brojne goste i sada u rujnu pokazuje raskoš ponude kojoj je teško odoljeti.

Volosko je već godinama poznato mjesto po izuzetno bogatoj gastronomskoj ponudi, a u to se savršeno uklopila Trattoria Mandrać.
Želja je bila s novom trattoriom utopiti se u tradiciju Voloskog, sa stilom koji ne odskače i poštiva okoliš i arhitekturu oko nas. Ekipa koja radi je željna razvoja i modernog izražaja, no s velikom željom u poštovanju tradicije, poručili su iz “Mandraća.

Vlasnici objekta su Goran Pejić kao frontmen, Lili Zubčić kao glavna domaćica i Dean Pejović kao glavni kuhar. Goran i Dean su radili u Ružmarinu skupa godinama, dok je Lili iskustvo stjecala u mnogim restoranima širom sjeverne Italije gdje je živjela 36 godina. Dean je bio šef restorana Ružmarin dugi niz godina, i kao šef stvarao je dodatna iskustva u raznim opatijskim hotelima.

Ono što nudimo u našoj trattoriji je prava tratorijska hrana: juhe i maneštre, salamini i siri, tepla foccacia s mortadelun, lignje i školjke, frigana mića riba, dobri šugi s našun paštun, bišteki i puno ljepoga slatkoga. Imamo vina iz našeg kraja, mrzle pive, likere i rakije, te kavu iz Matulja. Cilj nam je što više koristiti domaće namirnice, od naših ljudi kako bi strancima priuštili pravo tradicionalno gastronomsko iskustvo, ističu vlasnici.

Do Mandraća se nalazi i Butiga, prostor koji su otvorili partneri Ružmarin i Aura, u želji da gostima ovog dijela Voloskog daju mogućnost kupnje tradicionalnih proizvoda, od kojih mnoge mogu probati u Mandraću, te lako i kupiti nakon kušanja.

Trenutno radno vrijeme trattorie Mandrać je svakim danom od 07:30 do 23:45h.

242654882_6142890955782398_194563305494049921_n

242662274_6142889349115892_5292605016101010892_n

242662297_6142900102448150_6209768518679019176_n

242679516_6142899015781592_8514873477270594665_n

242686940_6142896929115134_7673218382271558798_n

242690125_6142894172448743_1470346737102779820_n

242695850_6142888365782657_2126078965348789543_n

242696089_6142913892446771_638237672189967767_n

242705237_6142897399115087_5333618347083977885_n

242726712_6142890169115810_2725736538065596759_n

242747825_6142886452449515_6602058639392063200_n

242772812_6142898425781651_8411281600387708020_n

242809422_6142908712447289_8999111652076050671_n

242825804_6142903272447833_1382235838401328720_n

242850263_6142912829113544_1427162346045072864_n

242888254_6142907902447370_1240915560228345127_n

242918558_6142909759113851_7914574867911090202_n

242922867_6142900782448082_2416090390555109688_n

242969941_6142891575782336_8687646891287313084_n

Tekst i foto: Smiljan Prpić

55555

Zadnje novosti

To Top