MarketingModerato
Zabava

Tomislav Mužek & Trio kao vrhunac glazbenog programa u Gervaisu

Tomislav Mužek & Trio

Izazovno razdoblje održavanja kulturnih, umjetničkih i zabavnih programa još uvijek nije iza nas, no dolaskom toplijeg vremena i izlaskom na otvorene prostore, situacija je svakako „sunčanija“.

No dok uz toplije dane čekamo i toplije večeri, želimo vas podsjetiti na programe koji će se održati u opatijskom centru Gervais do kraja svibnja, odnosno do otvorenja Ljetne pozornice i početka „Ljeta na Ljetnoj 2021.“, 5. lipnja.

Najiščekivanije glazbeno događanje u Gervaisu u posljednja dva mjeseca svakako je koncert Tomislava Mužeka koji u pratnji vrhunskih glazbenika svog Tria dolazi u petak, 28. svibnja. Poznati hrvatski tenor s uspješnom inozemnom karijerom publici garantira čarobnu glazbenu večer uz pjesme koje osobno sluša u privatno vrijeme, ali bez opernih ulomaka! Uz talijanske kancone, na programu će se naći autorske pjesme Arsena Dedića, Erica Claptona i Stinga kojima su Mužek & Trio dali vlastiti pečat.

Sljedeće glazbeno događanje dovodi Elvisa Stanića, još jednog talentiranog umjetnika čije je ime sinonim za jazz u ovim, ali i svjetskim krugovima. Njegov bend, Elvis Stanić Group, spaja mediteransku melodioznost tradicionalne hrvatske glazbe s ritmovima latino izričaja i suvremenim jazz tendencijama. Dobitnici su 15 Porina za jazz glazbu i mnoštva drugih glazbenih nagrada. U četvrtak, 20. svibnja Elvis Stanić Group će opatijskoj publici ekskluzivno predstaviti potpuno novi materijal za vinilno izdanje. Na koncertu će nastupiti Alba Nacinovich, Ivan Popeskić, Branimir Gazdik i Damjan Grbac.

Od scenskih programa izdvajamo kazališnu predstavu za djecu „Iglica“ u izvedbi Triko cirkus teatra i Male scene iz Zagreba koja će se održati u nedjelju, 23. svibnja u 11 sati. „Iglica” je predstava o djevojčici koja nije kao sve druge, a šalje nedvosmislenu poruku da ljude koji su drugačiji od nas moramo prihvatiti onakve kakvi jesu i da i mi, većina, moramo učiniti onaj neophodan korak i prihvatiti takve ljude koji će onda, svojom posebnošću, obogatiti i naš vlastiti život.

MarketingModerato

nedjelju, 30. svibnja u opatijski Gervais dolaze „Splićanke“, predstava u formi cabareta koja donosi pet ispovjednih priča Splićanki ispričanih u maniri stand up komedije s pratećom pjesmom i glamuroznom plesnom točkom. Predstava satirizira i ironizira mane današnjeg Splita i Dalmacije u kojima će se mnogi prepoznati jer svatko od nas krije jednu Splićanku u sebi!

Informacije o programima u centru Gervais kao i dosad najavljenim programima „Ljeta na Ljetnoj 2021.“ mogu se pronaći na Internet stranicama www.festivalopatija.hr

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top