Marketing
Opatija

Thalassotherapija Opatija dobila je novi, moderan uređaj za rehabilitaciju

Thalassotherapija Opatija dobila je novi, moderan uređaj za rehabilitaciju koji će omogućiti drukčiji pristup u radu s ortopedskim i neurološkim pacijentima i profesionalnim sportašima. Riječ je o antigravitacijskoj traci renomiranog proizvođača, tvrtke AlterG, koja razvija vrhunsku opremu za rehabilitaciju i trening uporabom NASA-ine tehnologije diferencijalnog zračnog tlaka.

„Ovaj uređaj pruža nove mogućnosti u terapijskoj skrbi i rehabilitaciji srčanih bolesnika koji nisu u mogućnosti dostići veću razinu oporavka klasičnim fizikalnim terapijama. Nabavom ove sprave podigli smo kvalitetu naše zdravstvene usluge i skrbi za pacijente te im omogućili kvalitetniju, efikasniju i bržu rehabilitaciju“ – naglasio je ravnatelj ustanove, prof. dr. sc. Viktor Perišić, dr. med.

THALASSOTHERAPIA Opatija

THALASSOTHERAPIA Opatija – photo by Petar Kürschner

Thalassotherapija Opatija prva je zdravstvena ustanova u Republici Hrvatskoj koja je prepoznala prednosti antigravitacijske trake, ali i D-WALL uređaja koji osim izvođenja svake motoričke vježbe uz maksimalnu kontrolu, pruža i analizu uspješnosti u stvarnom vremenu prema preciznim parametrima.

MarketingMNK Gorovo

„Antigravitacijska tehnologija omogućuje ljudima da se kreću na nove načine i to potpuno bezbolno s ciljem poboljšanja mobilnosti, zdravlja i fizičkih mogućnosti. Temelji se na uporabi NASA-ine tehnologije diferencijalnog zračnog tlaka i koristi se u više od 4000 objekata diljem svijeta, a do sada je pomogao milijunima ljudi da sigurno i dosljedno postignu svoje ciljeve i ostvare bolje rezultate.“ – rekao je Matija Kovačec, direktor tvrtke Raystar.raystar_alterG_02

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top