MarketingMariner keramika
Opatija

Svjetski dan prava potrošača

Villa_Antonio

Udruga Potrošački centar u suradnji s Gradom Opatijom 15. ožujka obilježava Svjetski dan prava potrošača prigodnim savjetovanjem za građane-potrošače u Vili Antonio s početkom u 11,00 sati.

Na savjetovanju će sudjelovati viši stručnjaci za zaštitu korisnika HAKOM-a Gordana Kulišić i Andro Marčev. Tema je savjetovanja zanimljiva i aktualna – prava korisnika prilikom sklapanja i raskida pretplatničkog ugovora za elektroničke komunikacijske usluge. Cilj je organizatora aktivnije informirati potrošača i pružiti im konkretne odgovore na njihove upite.
Na savjetovanju u Vili Antonio, otvorenom za javnost, građani i članovi udruge za zaštitu potrošača “Potrošački centar” iznijet će i najčešće probleme koje imaju potrošači na području Opatije i šire te načine za njihovo rješavanje .

Podsjetimo, Svjetski dan prava potrošača obilježava se od 1983. godine u cijelom svijetu, u spomen na govor Johna F. Kenneddyja u Kongresu SAD-a koji je održao 15. ožujka 1962. godine i u kojem se zauzeo za zakonsko reguliranje potrošačkih prava.

Pozivamo zainteresirane građane da sudjeluju na savjetovanju. Sve se održava uz pridržavanje važećih epidemioloških mjera.

MarketingMariner keramika

Izvor: Ggrad Opatija

55555
MarketingNovax

Zadnje novosti

To Top