Marketing
Kastav

Svi vi ste Kastavci mjeseca ožujka!

čć

Teško je bilo ovog puta naći Kastavca mjeseca

Na svojim je Facebook stranicama gradonačelnik Kastva, Matej Mostarac podijelio objavu o Kastavcu mjeseca: Teško je bilo ovog puta naći Kastavca mjeseca. Ne iz razloga što je život stao. Naprotiv! Nego upravo iz razloga što su mnogi od nas napravili onaj korak više.

Mnogi su volontirali, mnogi pomagali svojim starijim susjedima, rodbini… mnogi su uskakali u nove uloge. S druge strane, ima i onih kojima je stalo poslovanje, koji su dobili otkaz, kojima je ugrožena egzistencija. Imamo i bolesnih, imamo i onih u samoizolaciji, srećom, imamo i ozdravljenih.

I na kraju, imamo sve Vas koji ste strpljivo i odgovorno slušali sve upute i doprinijeli da Kastav ovu epidemiju drži pod kontrolom.

Hvala Vam svima! Svi vi ste Kastavci mjeseca ožujka!

Na kraju je podijelio lijepi video Kastva u kojem je zaista vidljivo da se Kastavci pridržavaju uputa Stožera.

MarketingMNK Gorovo

Teško je bilo ovog puta naći Kastavca mjeseca. Ne iz razloga što je život stao. Naprotiv! Nego upravo iz razloga što su mnogi od nas napravili onaj korak više. Mnogi su volontirali, mnogi pomagali svojim starijim susjedima, rodbini… mnogi su uskakali u nove uloge. S druge strane, ima i onih kojima je stalo poslovanje, koji su dobili otkaz, kojima je ugrožena egzistencija. Imamo i bolesnih, imamo i onih u samoizolaciji, srećom, imamo i ozdravljenih. I na kraju, imamo sve Vas koji ste strpljivo i odgovorno slušali sve upute i doprinijeli da Kastav ovu epidemiju drži pod kontrolom. Hvala Vam svima! Svi vi ste Kastavci mjeseca ožujka!#ostanidoma

Posted by Matej Mostarac on Wednesday, April 15, 2020

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top