Marketing
Ćakule

Svećenik Zeba: Šajeta je povrijedio sve nas kršćane do kraja

zeba

Na Facebook stranici Župa sv. Križ u subotu navečer Kristijan Zeba uživo se obratio kako bi prokomentirao ponašanje pojedinih glazbenika u našoj regiji koji odjenuti u razne vjerske odore na neki način prosvjeduju što je u crkvama dozvoljeno javno okupljanje, a drugi oblici okupljanja su i dalje zabranjeni

Zeba je naročito negodovao zbog videa koji je objavio Šajeta, a kojeg je vidio upravo na portalu Fiuman.

“Šajeta je povrijedio nas kršćane do kraja, sve naše vjerske osjećaje koje imamo i usporedio nas je s rock koncertom. Tko ima dozvolu obući se u svećeničko kleričko odijelo, stati kao na oltar i obezvrijediti naše vjerske simbole koji su za nas svetinja. Ovim putem pozivam medije kao svećenik i nadam se da ćete se ograditi od ovih provokacija i ružnih izričaja.

Ne mogu shvatiti da se uvijek vrijeđa nas, zašto se nije obukao u hodžu ili zašto nije stavio turban na glavu. Cijelo vrijeme se obezvrjeđuje nas katolike. Pitam ja njega je li on uopće katolik. Ako je, ja bih ga zamolio da napusti katoličku vjeru u prijeđe u nešto drugo. Ja kao svećenik sam jako povrijeđen i ovaj njegov nastup u meni je izazvao uistinu revolt. Mogu reći da mi je žao da ovakvi ljudi sebe nazivaju umjetnicima”, poručio je, između ostalog, Zeba u svojoj video poruci.

MarketingMNK Gorovo

Napomena: Video poruka na stranici Župa Sv. Križ naknadno je tijekom nedjelje ipak uklonjena.

Via: Fiuman.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top