Marketing
Vijesti

Svečano obilježen Dan policije i blagdan Svetog Mihovila Arkanđela

DP-GLAVNA-PUPG-

Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod spomen obilježja poginulim policajcima Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci, danas je 29. rujna svečano obilježen Dan policije i blagdan Svetog Mihovila Arkanđela, njezinog zaštitnika.

Odavanju počasti uz djelatnike Policijske uprave predvođene zamjenikom načelnika Hari Brnadom, sudjelovali su i zapovjednik Specijalne jedinice policije Rijeka te izaslanstva udruga proizašlih iz Domovinskog rata.
U sklopu svečanosti služena je i sveta misa u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, koju je predvodio policijski kapelan Kapelanije sveti Vid Pavao Mokri. Uz čestitke i zahvale svim aktivnim i  umirovljenim djelatnicima policije, kapelan Mokri je u propovjedi pozvao prisutne da po zagovoru svetog Mihovila Arkanđela, svoga zaštitnika, nastave u svojoj plemenitoj službi biti dostojni časnog poziva.

Radno i svečano djelatnici policije obilježavaju svoj dan, pa su tako i u Čabru i u Vrbovskom u sjećanje na preminule kolege i branitelje iz Domovinskog rata, zapaljene svijeće na središnjim gradskim trgovima. Uz načelnika Policijske postaje Čabar Krunoslava Jakoplića i djelatnike policijske postaje, u počasti je sudjelovao i gradonačelnik Grada Čabra, Kristijan Rajšel, dok su u Vrbovskom uz gradonačelnika Dražena Mufića počast odali i članovi gradskog poglavarstva, a služena je i sveta misa u crkvi svetog Ivana Nepomuka.

Marketing

Obilježavanje Dana policije nastavit će se i sutra, u srijedu, 30. rujna, kada će se u Domu policije u Rijeci održati tradicionalna akcija darivanja krvi.  Akciju organizira Aktiv darivatelja krvi Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top