MarketingMariner keramika
Vijesti

Studentski kongres Sanitas 21. i 22. svibnja ove godine

135612224_832029264027873_7839066341994660459_n

Studentski kongres zaštite zdravlja – Sanitas može se pohvaliti sa tri uspješne godine kroz koje je okupio brojne student i renomirane stručnjake iz polja biomedicine i zdravstva, zdravstveno-ekološkog inženjerstva te prirodoslovnih znanosti. Svake godine ostvaruju se suradnje sa sve više institucija u Hrvatskoj i Regiji pa tako kongres ugošćuje studente i nastavnike iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije.

Organizator ovog kongresa je Fakultetski odbor svih studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci dok je glavni pokrovitelj Studentski Zbor Sveučilišta u Rijeci. Kao cilj ovog projekta ističe se razmjena znanja i iskustava te podizanje svijesti o zaštiti zdravlja. U 2021. godini održat će se 21. i 22. svibnja te će kroz dva dana ponuditi sudionicima prisustvovanje pozvanim i stručnim predavanjima te radionicama, a studenti će dobiti priliku izlagati svoje znanstveno-istraživačke  radove kao usmene prezentacije ili postere u sklopu studentskih sekcija. Na samom kraju kongresa Znanstveni odbor izabire najbolji rad, dok znanstveni časopis “Medicina fluminensis” izabire rad za publikaciju.

Registracija aktivnih i pasivnih sudionika moguća je putem web stranice (http://sanitas.uniri.hr/) , službene Facebook stranice (https://www.facebook.com/sanitas.student.congress ) ili službenog Instagram profila kongresa (https://www.instagram.com/sanitas_congress/ ).

Sudjelujte na 4. Studentskom kongresu zaštite zdravlja – Sanitas 2021 i ponesite sa sobom nova znanja i iskustva.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top