Vijesti

Studentska konferencija Wave for Tourism na FMTU-u

IMG_20211001_092524-2048×945

Wave for Tourism (W4T), prva studentska konferencije Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci svečano je otvorena danas, 1. listopada.

W4T studentska konferencija okuplja studente te ostale zainteresirane zbog poticanja transfera znanja te međusobnog povezivanja budućih lidera. Konferencija se bavi pitanjima turizma, hotelijerstva, marketinga, menadžmenta i održivog razvoja. Ovogodišnja konferencija traje četiri dana i obuhvaća četiri sekcije u okviru kojih će svoja predavanja održati istaknuti stručnjaci i predavači.

– Svjesni smo koliko je obrazovanje i neprestano usavršavanje kadrova u turističkoj i ugostiteljskoj djelatnosti važno, posebno u turističkim destinacijama kao što je Opatija. Grad Opatija i cijela Opatijska rivijera strateški su opredijeljeni neprestano usavršavati i poboljšafakultetvati svoju turističku ponudu, a jedino su znanje i praćenje modernih trendova pravi put ka tome. Upravo su kadrovi školovani na ovom Fakultetu, okosnica razvoja liburnijskog turizma, ali i turizma u cijeloj Hrvatskoj pa i šire, poručila je okupljenima zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić čestitavši organizatorima na uspješnom pokretanju studentske konferencije.

Izvor: Grad Opatija

55555

Zadnje novosti

To Top