MarketingModerato
Opatija

Stranka umirovljenika Opatije samostalno izlazi na izbore za Gradsko vijeće

20210427_164821

Gradska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika Opatije predala je izbornom povjerenstvu listu 15 kandidata s kojima izlazi samostalno na zbore za mjesta u Gradskom vijeću. U proteklom mandatu u kreiranju gradske politike stranka je sudjelovala s dvoje aktivnih vijećnika,koji su se posebno istaknuli u zastupanju interesa i potreba umirovljenika, starijih i nemoćnih građana Opatije . Sukladno programu s kojim za mandatno razdoblje 2021-2025. izlazi pred birače očekuje dobiti povjerenje većeg broja birača.
Djelovanje Hrvatske stranke umirovljenik u budućem sazivu Gradskog vijeća Opatije i dalje će biti usmjereno prema unapređenju kvalitete života ljudi treće životne dobi kao i očuvanje dostignute razine socijalne i materijalne sigurnosti umirovljenika. Poput novčane pomoći umirovljenicima s niskim mirovinama, postojećeg sufinanciranje smještaja u domovima za starije osobe, stranka će se i
dalje zalagati za povećanje i poboljšanje smještajnih kapaciteta u njima. U tu svrhu, u gradskom parlamentu, nastojat će se izboriti za prenamjenu Osnovne škole u Voloskom, u Dnevni boravak za umirovljenike i starije osobe. Budući vijećnici Gradske organizacije HSU Opatija zauzimati će se i za realizaciju programa od općeg interesa za sve građane. Među mnogobrojnim projektima su izgradnja novog Doma zdravlja,uređenje i održavanje šetnice Carmen Silva koja slavi 120 godina postojanja, kao i obalne šetnice Lungo mare. Politika razvoja gospodarstva, zapošljavanja mladih uvijek će imati podršku vijećnika stranke stoji u njihovom programu. Hrvatska stranka umirovljenika u Opatiji, na kandidacijskoj listi ima 40% žena. Iako ovaj put izlazi samostalno, ostaje otvorena za suradnju, spremna povezivati se sa strankama, udrugama i asocijacijama s kojima ima slične programe.

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top