Regija

Štrajk škola na području Opatije

unnamed

U utorak, 5.11.2019. organiziran je štrajk u PGŽ a u srijedu, 6.11.2019. je organiziran štrajk na području cijele Hrvatske

Na stranicama Osnovne škole Rikard Katalinić Jeretov Opatija stoji da će u vrijeme štrajka svi učenici koji ne mogu ostati kod kuće biti uključeni u posebne oblike rada i zbrinuti u svojim zgradama. Primit će ih učitelji koji nisu u štrajku i ravnatelj Fredi Glavan prof.

Ista informacija nalazi se na stranicama Osnovne škole “Dr. Andrija Mohorovičić” Matulji a sa stanica Osnovne škole Viktora Cara Emina u Lovranu prenosimo sljedeće: Svi učitelji, stručne suradnice, voditeljice produženog boravka, administrativno i tehničko osoblje OŠ Viktora Cara Emina, Lovran, PŠ Dobreć i PŠ „Eugen Kumičić“ sudjeluju u utorak, 5. 11. 2019. i srijedu 6. 11. 2019. u štrajku te se nastava neće održavati. Molimo roditelje za razumijevanje i podršku. Ukoliko nemate mogućnost zbrinjavanja djeteta, Škola će organizirati čuvanje. Iznimno, u utorak, 5. 11. 2019., sve aktivnosti vezane uz odlazak učenika od 5. do 8. razreda matične škole i PŠ „Eugen Kumičić“ na terensku nastavu u Rijeku odvijat će se po redovitom rasporedu.

Na stranicama Gimnazije Eugen Kumičić u Opatiji stoji slijedeće:

Poštovani,

za utorak 5. studenog 2019. godine najavljen je štrajk sindikata koji djeluje u školi. Za vrijeme održavanja štrajka vodit će se posebna pozornost o sigurnosti učenika, dostupnosti informacija roditeljima i učenicima te obvezama koje proizlaze iz propisa.

Učenici su dužni doći na nastavu po redovnom rasporedu. Nastava će biti organizirana s nastavnicima koji neće biti u štrajku. Nastava koja će se sigurno održati prema rasporedu:

– Geografija – 4.a, 4.b, 1.b, 3.a, 2.b i 2.a

– Logika – 3.b

– Hrvatski jezik – 2.a i 2.b

– Njemački jezik – 3.a i 3.b

– Etika – 1.a, 2.b i 4.a

Sve informacije o održavanju štrajka i organizaciji odgojno-obrazovnoga rada s učenicima u Gimnaziji bit će objavljivane na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči škole.

Kontakt osoba kojoj se možete obratiti vezano za održavanje štrajka i nastave je ravnatelj Oliver Kvasina na adresu elektronske pošte oliver.kvasina@skole.hr ili na službeni broj mobitela 099-271-9662.

 

55555

Zadnje novosti

To Top