MarketingMariner keramika
Vijesti

Stožer civilne zaštite PGŽ traži iste mjere kakve smo imali u vrijeme epidemije

kvarner zaljev noć

Iz Stožera civilne zaštite PGŽ podsjećaju na zaključke prošlotjedne sjednice usmjerene osiguranju aktivnosti tijekom turističke sezone kao svih drugih gospodarskih aktivnosti na Kvarneru. Također traže da se hitno donesu mjere pojačane kontrole dolazaka osoba iz država s rizičnom područjima zaraze kao što su BiH, Srbija, Makedonija i Kosovo.

Prema riječima načelnika stožera Marka Boras Mandića aktualna situacija u Republici Hrvatskoj upućuje da su takve mjere potrebne te da sve osobe koje dolaze s tih područja, neovisno jesu li gosti ili hrvatski državljani, trebaju proći epidemiološku obradu kako bi spriječili mogućnost unošenja virusa na područje naše Županije.

Tražimo dakle isto postupanje i iste mjere kakve smo imali u vrijeme kada je epidemija eskalirala u susjednim talijanskim regijama. Također pozivamo sve organizatore manifestacije s okupljanjem većeg broja sudionika da osiguraju provedbu svih protuepidemijskih mjera, a ukoliko to nisu u mogućnosti da takve manifestacije ne održavaju“, ističe Boras Mandić.

Primorsko-goranska županija, zahvaljujući pravodobnoj reakciji i mjerama Županijskog stožera, spremnosti te organiziranosti zdravstvenog i epidemiološkog sustava kao i odgovornim građanima, ima stabilnu epidemiološku sliku što je i omogućilo vraćanju najvećeg dijela gospodarskih aktivnosti i dobar početak turističke sezone.

MarketingMariner keramika

Na području PGŽ već dulji vremenski period nema evidentiranih novih slučajeva zaraze korona virusom.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top