MarketingMariner keramika
Vijesti

Stožer civilne zaštite PGŽ razmatra strože mjere

mladen šćulac

U PGŽ 351 novi slučaj koronavirusa, u petak Stožer civilne zaštite PGŽ razmatra strože mjere

U Nastavnom zavodu za javno zdravstvo PGŽ jučer je laboratorijski obrađen rekordan 1161 uzorak među kojima je 351 ili 30,2 posto Covid pozitivnih. Ozdravila je 71 osoba, a broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti povećao se za 278 te iznosi 1989 osoba. „Ovaj dnevni rast zaraženih zabrinjava, svakako treba nastaviti s praksom čim većeg obuhvata testiranja, premda u Primorsko-goranskoj županiji već sada broj testiranja na dnevnoj razini značajno nadilazi brojke testiranja u drugim županijama.

U petak će se održati sjednica našeg Stožera na kojoj ćemo odlučivati o novim, strožim mjerama. Pozivam sve da se pridržavaju dosadašnjih mjera i preporuka“, komentirao je aktualnu epidemiološku situaciju načelnik Stožera civilne zaštite PGŽ Mladen Šćulac.

MarketingMariner keramika

Dobra je vijest da se ne povećava udio liječenih osoba unutar ukupnog broja zaraženih koji je i dalje stabilan i iznosi 4,2 posto. Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a na bolničkom liječenju se nalazi 84 osoba, od toga je na respiratoru 12 pacijenata. Tijekom jučerašnjeg dana je u KBC-u nažalost, preminulo troje osoba od COVID-19 bolesti.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top