Marketing
Turizam

Stanišće nekretnine vaš izbor za kupnju na Krku

04
foto: www.realestate-stanisce.hr

Želja vam je na otoku Krku kupiti već postojeću nekretninu ili ste radije za opciju izgradnje po vašoj želji. Na pravom ste mjestu

Razmišljate o odmoru, možda o trajnom nastanu ili nešto treće, a nemate ideju kome se obratiti ne brinite postoji rješenje.

Danas vam predstavljamo građevinski obrt Stanišće iz Njivica na Krku uz koji djeluje i istoimena agencija za nekretnine.

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina ‘Stanišće’ dio je obiteljske građevinske tvrtke na otoku Krku koja se bavi poslovima izgradnje i rekonstrukcije objekata različite namjene, kako poslovne tako i obiteljske. Osnovana je 1998. godine, a iskustvo zaposlenika u toj djelatnosti dugo je 43 godine. U mogućnosti su pružiti usluge pripreme cjelokupne dokumentacije potrebne za gradnju ili kupoprodaju nekretnina, kao i besplatnoga savjetovanja o mogućnostima gradnje. Isto tako, osposobljeni su i opremljeni za izvedbu svih vrsta građevinskih radova.

MarketingMNK Gorovo

Na sljedećoj poveznici potražite idealnu nekretninu za sebe ili odvažite se u izgradnju od temelja do krova. Preporučujemo!

Sponzorirani članak.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top