Marketing
Kultura

Stand up predstava “Kako glumiti normalnog čovjeka” u Ičićima

IČIĆI PREDSTAVA

U subotu, 6. srpnja 2019.g. u Lučici u Ičićima održana je stand up predstava ”Kako glumiti normalnog čovjeka”

Novinar i publicist Mario Filipi izveo je autorsko djelo, monodramu o životu hrvatskog branitelja. To je njegova osobna priča, dakle subjektivna i nema pretenzija da bude opća priča o svima kakvu je zapravo nemoguće napisati, jer su branitelji, kao i inače ljudi, vrlo različiti.

Riječ je o 100% invalidu Domovinskog rata koji je ostao bez lijeve ruke i desne noge, s protezama nastoji živjeti poput svakog normalnog čovjeka, to jest, onoga koji ima sve ekstremitete. Dakle, to je priča o životu hrvatskog branitelja, ali kako ističe sam Filipi: „no nije moj život tužna priča. U životu ima jako puno lijepih, veselih stvari koje ne vidimo dovoljno jasno. A ja na njima inzistiram”.66334802_1125953760923149_3669551170721939456_n

Cijelu predstavu neprestano prate smiješne priče iz vlastitog života, ali i vizualna prezentacija. Mijenjaju se slideovi s pisanim porukama, fotografijama ili video zapisima. Za ove ljetne prigode i brojne goste pripremljeni su titlovi na engleskom jeziku.

Marketing

Mario Filipi izveo je i nekoliko pjesama, autorske, ali i pjesme Pata Boona, Zvonka Špišića i Vice Vukova.ičići predstava

Puna vedrine, nade i vjere, ali i ljubavi prema životu i čovjeku, monodrama „Kako glumiti normalnog čovjeka” nikoga nije ostavila ravnodušnim. Zaslužni za prezentaciju njegovog životnog djela također su i redatelj Boris Svrtan, asistent redatelja Đorđe Kukuljica, te producent Dražen Pilić koji su svojom simbiozom široj javnosti uspjeli prenijeti priču o jednom velikom ratniku, novinaru, sportašu i piscu, ali prije svega normalnom čovjeku.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top