Opatija

Stand up komičari u centru Gervais

6650-samocrnjaci_fo_600x350

Samo crnjaci i druge zločeste fore naziv je predstave tj. nastupa stand up komičara koji će se održati u centru Gervais u Opatiji 25. rujna 2021. godine s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 80  kuna.

Show Lajnap ekipe Vlatko Štampar, Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković i Goran Vugrinec donose nam zločeste fore koje nas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Ideje iz najmračnijih kutaka komičarski umova zamotane u pristojne fore i elegantan nastup prožet rafiniranim sarkazmom.

U vrijeme kada se ljudi vole praviti da ih vrijeđaju i najmanje sitnice poput komplimenta, napravili smo predstavu sa zločestim forama kako bismo sve podsjetili da život ponekad treba gledati i sa smiješne strane.

Iskrenost je vrlina koju publika najviše cijeni kod stand-up komičara, a u ovom showu napravit ćemo baš to. Podijelit ćemo s vama fore iz mračnih dijelova naših umova i nasmijati vas čistom iskrenošću.

SAMO CRNJACI su večer smijeha za one koji se smatraju otvorenima, znaju primiti šalu na svoj, ali i tuđi račun. Nema mjesta za uštogljenost i zatvorenost uma jer tako nitko neće uživati. U narodu često kažu “smijeh kroz suze”, a ova će vas večer sigurno nasmijati do suza. Ne propustite poslušati crne fore koje su za vas pripremili najbolji domaći stand up komičari Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.

Izvor: mojekarte

55555

Zadnje novosti

To Top