MarketingModerato
Politika

Štampalija: Postojeće stanje Doma zdravlja u Opatiji ne zadovoljava potrebe građana

IMG_20210511_115536

Postojeće stanje Doma zdravlja u Opatiji ne zadovoljava potrebe građana, te je ispod svakog standarda. Imamo problem dostupnosti, uvjeti za pružanje usluga u iznimno su lošem stanju, kao i čekaonice, te problemi pristupa osoba s invaliditetom.

Toliko o nadstandardu u našem gradu koje promovira dosadašnji gradonačelnik.

Prodana je zgrada Doma zdravlja i sada moramo u roku dvije godine u suradnji sa Županijom realizirati novi Dom zdravlja, što uz sadašnje vodstvo nije izgledno.

Prijepori oko količine iskopa na novoj lokaciji iznad groblja u Voloskom mogu se riješiti kaskadnom pripremom zemljišta za navedeni projekt o čemu će više reći naši arhitekti u narednom razdoblju.

U isto vrijeme, dok se u Opatiji po pitanju poboljšanja zdravstvenih usluga ne događa ništa, Novi Vinodolski dobiva novi Dom zdravlja i zdravstvenu uslugu na najvišem nivou. Očito je manje pokvarenih političkih igri u tom dijelu Županije.

Naš prijedlog je :

-Dignuti nivo usluga u primarnoj zdravstvenoj zaštiti.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

-Bolje se povezati s naše tri susjedne općine (Matulji, Lovran i Mošćenička draga), koje su već javno iskazale nezadovoljstvo vođenjem zdravstvene politike u Primorsko-goranskoj županiji, posebice u Opatiji.

-Realizacija Doma zdravlja mora krenuti što prije na korist svih građana Liburnije.

-Izgradnja i kasnije upravljanje mora ići u suradnji Grada i Županije, a ne kako Župan navodi da želi prepustiti upravljanje Doma zdravlja Gradu Opatiji.

Kandidat za gradonačelnika Opatije Ante Štampalija i kandidat za zamjenika gradonačelnika Opatije Roberto Žigulić ispred koalicije IDS-a i Kvarnerske inicijative.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top