MarketingModerato
Rivijera News

Sretan Uskrs

USKRS

Sretan Uskrs želi vam redakcija portala Rivijera News

Uskrs je najveći kršćanski blagdan  naše civilizacije. Ovo je već drugi uzastopno kojeg dočekujemo u ozračju globalne pandemije koronavirusa. Sukladno tome, idealno je vrijeme da u ozračju Uskrsa razmotrimo univerzalne vrijednosti koje su u njemu sadržane. Žrtva, smrt i uskrsnuće opće su vrijednosti kojima je prožeto čovječanstvo bez obzira na to jesmo li vjernici, ateisti ili agnostici. Isto tako nije bitno tko smo ili odakle dolazimo, ovdje ćemo citirati pokojnog radijskog voditelja i urednika Mladena Kušeca koji je rekao „bez obzira tko si i odakle si, Hrvat, Mongol ili Kinez“, Kušec je to rekao govoreći o putovanjima no navedeni citat svakako možemo priljubiti uz Uskrs.

opatija

Motive žrtve, smrti i uskrsnuća svakako treba  primijeniti na današnji svijet obavijen epidemijom koronavirusa. Tu su, prije svega, zdravstveni djelatnici koji se nesebično žrtvuju za sve nas kako bi epidemiju što je više moguće držali pod kontrolom te  pružili najbolju moguću zdravstvenu skrb teško oboljelim pacijentima.

Nažalost, svakodnevno smo okruženi smrću koja je u vrijeme epidemije konstantno prisutna u našim životima i o njoj svakodnevno slušamo i s njom se suočavamo, svatko na svoj način. I na kaju tu je uskrsnuće koje predstavlja zamašnjak optimizma koji će se nadviti nad svijet kada sve ovo prođe jer nakon kiše uvijek dolazi sunce i nakon tuge sreća, to je ciklički krug života koji se od kad je svijeta i vijeka perpetualno vrti.

USKRS

Naša Opatija Uskrs dočekuje blagoslovljena ukrasima, ali ipak s manje stranih turista u predsezoni na koje smo navikli ranijih godina. Ipak Opatija će i ove godine obilovati gostima/šetačima koji će stići iz svih dijelova lijepe naše.

Provedite Uskrs uz vaše najmilije i na način koji je svakome od Vas  najdraži.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top