MarketingMNK Gorovo
Kastav

Sretan rođendan Gradu Kastvu!

kastav

Obavezno pogledajte prekrasan video

Grad Kastav danas slavi svoj rođendan. Kastavci su povodom ovog slavljeničkog događaja snimili prekrasan video u kojemu promoviraju ljepote i kulturnu baštinu svojeg grada.

Večeras s početkom u 19 sati u Gradskoj loži okupit će se gradski vijećnici, dobitnici nagrada, predstavnici Primorsko-goranske županije i susjednih općina i gradova kako bi sudjelovali na svečanoj sjednici gradskog vijeća.

Nagradu Grada Kastva za životno djelo dobila je Cvjetana Miletić za doprinos u očuvanju kulturnog i nacionalnog identiteta čakavskog govornog područja. Objavljivanjem rječnika Slovnik kastafskega govora, dala je osobit doprinos popularizaciji, vrednovanju i očuvanju kastavskog govora.

Priznanje Grada Kastva dodijelit će se Osnovnoj školi Milan Brozović Kastav povodom 250. obljetnice školstva u Kastvu, te nemjerljiv doprinos odgoju učenika i brojne uspjehe koje škola postiže.

Nagrade Grada Kastva za 2020. godinu dobit će Božica Zupičić predsjednica Art udruge „Grad kulture“, za dugogodišnji rad i veliki doprinos u kulturi te promociji Grada Kastva, te Eugen Tončinić, trener Košarkaškog kluba Kastav, za dugogodišnji rad i postignute uspjehe u sportu.

MarketingMNK Gorovo

Počasnom građankom Grada Kastva proglašena je Suzana Antič, predsjednica Aktiva ljubljanskih ravnatelja dječjih vrtića za dugogodišnju suradnju i doprinos u promicanju ugleda Grada Kastva izvan državnih granica.

Javno priznanje Grada Kastva posmrtno je dodijeljeno Dragoljubu Cvjetkoviću, dugogodišnjem profesoru tjelesnog odgoja u kastavskoj školi, za rad i osobni doprinos razvoju i popularizaciji školskog sporta.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top