MarketingMuzej turizma
Vjetrenjača

Sretan nam prvi rođendan!

Domagoj Tramontana

Drage čitateljice i čitatelji,

prošlo je već godinu dana otkako se čitamo #vedromstranom Opatijske rivijere. Sretni smo i zadovoljni da smo u ovom kratkom roku postali relevantan izvor vijest i informacija za naše brojne čitatelje. Dobre i lijepe vijesti bili su naša misao vodilja i drago nam je što mnogi od Vas dijelite naše vrijednosti.

kastav

«Totalno drukčiji od drugih», obećali smo Vam da ćemo biti te se nadamo da ćemo i u budućnosti ostati jedinstveni u promicanju pozitivnih životnih vrijednosti u našem kraju. Internet i društvene mreže postali su primarni izvor informacija u svijetu, pa tako i u našoj mikroregiji – Opatijskoj rivijeri koja obuhvaća područja Kastva, Matulja, Opatije, Lovrana i Mošćeničke Drage. Naša misija ostala je nepristrano i pravodobno izvještavanje o svim događajima i zanimljivostima na području djelovanja portala.

Opatija

 

MarketingMuzej turizma

U posljednjih godinu dana objavili smo preko 2000 članaka, popratili preko 200 događanja, razgovarali sa stotinama suradnika, čitatelja, prijatelja, poslušali bezbroj kritika (i naučili ponešto) te kroz male ekrane došli do nekoliko desetaka tisuća korisnika interneta.

lovran

Danas slavimo svoj prvi rođendan te puni entuzijazma krećemo u još jednu godinu u kojoj ćemo Vam predstaviti nove projekte i ispričati nove priče. Naš Rivijeranews tim ostao je na okupu i jedva čekamo predstaviti Vam brojne novitete koje ćete moći pratiti samo na našem portalu. Nastavite surfati s nama #vedromstranom Opatijske rivijere, bez obzira na vremenske prilike.

mošćenice

55555

Zadnje novosti

To Top