MarketingJadran
Sport

“Sportsko lice Platka” i “Morski đir” obilježit će ovaj vikend

IMG_4450

Manifestacija koja je obilježila i ovo ljeto, a pritom i dobila nove destinacije održavanja, i ovaj će vikend obilježiti atraktivnim događanjima. “Festival sportske rekreacije Platak 2021”, koji pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom, organizira Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ, ove subote zove na Platak, a u nedjelju u Lovran.

U subotu 21. kolovoza, s početkom u 10:00 započet će poznato i atraktivno “Sportsko lice Platka”. U suradnji sa DŠR Kvarner priprema se doista bogat program pa će se tako svi zainteresirani moći okušati u malom nogometu, odbojci na pijesku, boćanju, košarci 3 x 3 i disc golfu, a za najmlađe se priprema i atraktivni Dječki kutak (pokrovitelj INA).

Turnir u malom nogometu započinje u 10 sati, kotizacija po igraču iznosi 100 kn te uključuje majicu, ručak u Velikom domu, sendvič, vodu i voće. Ista je satnica i isti su uvjeti i za turnir u odbojci na pijesku, dok turniri u košarci, boćanju i disc golfu započinju u 11 sati, pod uvjetima kao i na nogometnom turniru i odbojci.IMG_7215

Dječji kutak starta u 11 sati te će se u trajanju od dva sata održati četiri aktivnosti: sportski poligon, kutak za unaprjeđenja oralnog zdravlja, radionica Prevencija ozljeđivanja male djece te CPR radionica. Po svemu najavljenom bit će to izvrsna subota na Platku, a o svemu detaljnije možete doznati na http://sva-lica-platka.eu/sportsko-lice/.

Lovran će po prvi put biti domaćinom Festivala sportske rekreacije kroz program “Morski đir” koji će se održati u nedjelju 22. kolovoza s početkom u 10. sati. Za sve koji vole morske aktivnosti organizator je pripremio raznovrstan program, pa će tako na svoje doći zainteresirani za jedrenje, vožnju SUP-a ili udičarenje.

U suradnji sa JK Istra Lovran biti će omogućena prilika svima za ulazak u svijet jedrenja te da se, uz stručno vodstvo, okušaju i nauče jedriti na jedrilicama klasa Optimist i Laser. Jedrenje je atraktivan sport, a ovo će biti idealna prigoda okusiti čari hvatanja vjetra u jedra jedrilice.

Ljubitelji jedrenja na većim brodovima svakako će doći na svoje u školi jedrenja na krstašu koja se organizira u suorganizaciji s OpaSailing School & Cruise i kroz koju će profesionalni skiper na školskom brodu Este 24 uvesti sve zainteresirane u fantastični svijet jedrenja. Za tu prigodu je pripremljen poseban popust za ekipe od 3 do 5 osoba te će se dvosatni tečaj moći upisati za svega 100 kn po osobi.

MarketingJadran

Termini jedrenja započinju već u 9 sati, a posljednji je onaj u 16:30. Zainteresirani se mogu prijaviti mailom na [email protected] ili na facebook stranici https://www.facebook.com/OpaSailing, a broj mjesta je ograničen.

Usporedo s jedrenjem, održavat će se i promocija vožnje svjetskog hita – SUP-a, a u suorganizaciji s KŠR Gorovo. Veslanje na dasci ima brojne poklonike svih generacija te će i promocija biti na raspolaganju zainteresiranima svih starosnih dobi. Uz stručno vodstvo svatko će
dobiti prigodu za svoj možda prvi zaveslaj, a oni koji ga okuse u najvećem slučaju znaju da im neće bit posljednji, jer je SUP atraktivan, zdrav i popularan.IMG_4450

No, to nije sve. Svi oni koji imaju ambicija u ribolovu doći će na svoje, jer se u suradnji sa SRD Zubatac Lovran organizira tečaj udičarenja u kojem će sudionici, uz stručno vodstvo trenera i natjecatelja, moći naučiti osnove ribolova te saznati i pokoju tajnu dobrih ribolovaca.

Lovran će tako biti još jedan postaja ovogodišnjeg izdanja festivala koji već mjesecima privlači brojne poklonike sportskih aktivnosti, rekreacije i zdravog načina života.

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top