MarketingMNK Gorovo
Opatija

Sportsko druženje za osobe s invaliditetom i volontere

kšr gorovo
foto: arhiva koprivnica.hr

“Mogu i ja” naziv je sportsko-rekreativnih aktivnosti za osobe s invaliditetom i volontere u Opatiji

Povodom Svjetskog dana osoba s invaliditetom i Svjetskog dana volontera, KŠR Govrovo organizira 11. sportsko rekreativne aktivnosti za osobe s invaliditetom. Pokrovitelj ovog događaja je Grad Opatija.

U subotu 8.12.2018. u dvorani Marino Cvetković s početkom u 10,00 sati očekuje se dolazak 200-tinjak sudionika iz dvadesetak udruga i ustanova s područja Republike Hrvatske, BiH i Slovenije te volontera iz O.Š. R. K. Jeretov, Opatija.

Aktivnosti će biti u potpunosti prilagođene mogućnostima sudionika. Sportsko-rekreativni program je integracijski. Osobe s invaliditetom  bit će uključene u aktivnosti koje će se provoditi uz pomoć djece volontera. Aktivnosti nisu natjecateljskog karaktera, već su funkcionalne, zabavne i pomažu napretku motoričkih, psiholoških i socioloških karakteristika sudionika. Svi sudionici su već svojim dolaskom i uključivanjem u aktivnosti pobjednici i bit će nagrađeni prigodnim medaljama. Učenike koji se uključe u aktivnost volontiranja manifestacija će na praktičan način educirati o važnosti volonterstva i pomaganja osobama kojima je ta pomoć najpotrebnija.

U sklopu manifestacije “Mogu i ja” bit će održano i nordijsko hodanje opatijskom “Čokoladnom stazom”.

Marketing

Organizatori manifestacije, članovi KŠR Gorovo Vas pozivaju da svojim dolaskom uveličate manifestaciju te tako date svoj doprinos u promoviranju integracije osoba s invaliditetom u zajednicu i potaknete pojedince da se uključe u volonterstvo.

Kontakt: 091 420 0650/ ksr.gorovo@gmail.com

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top