Marketing
događanja

Sportski vikend na Platku: Sportsko i Vertikalno lice Platka 22. i 23.8.

platak, planinarenje

Programi Sva lica Platka uvršteni su u Festival sportske rekreacije PGŽ u organizaciji Saveza sportske rekreacije „Sport za sve“  PGŽ koji održavaju raznovrsne aktivnosti svaki vikend na Platku cijelog ljeta.

Društvo sportske  rekreacije Kvarner, u srpnju je održalo Zen lice Platka u kojem su svi posjetitelji mogli uživati u opuštajućim radionicama.

Idući vikend očekuje nas aktivni odmor na Platku. Program je u početku bio zamišljem kao trodnevni sportsko – zabavni festival za sve uzraste, ali svima poznata epidemiološka situacija primorala je na smanjenje sadržaja, pogotov za najmlađe. Ipak, aktivnosti na otvorenom uz poštivanje preporuka su i više nego dobrodošle za poboljšanje zdravlja i održavanje kondicije tako da je sportski duh nadvladao sve prepreke i izazove.

Subota, 22.8. rezervirana je za Sportsko lice Platka! Svi zainteresirani mogu se prijaviti za neki od pet uvijek atraktivnih sportova. Odbojka na pijesku koju igraju tročlane ekipe s najmanje jednom djevojkom u terenu prošle godine je imala rekordan broj ekipa te su organizatori ove godine odlučili završiti turnir po danu i primiti maksimalno 12 ekipa, a u slučaju većeg interesa održat će se još jedan turnir u nedjelju. Košarka 3v3 dobiva novo ruho! Asfalt je zamijenjen sportskom podlogom što vjerujemo da će privući veći broj ekipa, pogotovo u ljetu koje je oskudjevalo turnirima. Nogometaši od prve godine vole doći na Platak, jer kažu da je tamo na prvom mjestu fer play, dobra organizacija i druženje te im asfaltna podloga ne smeta previše.

Marketing

Boćanje privlači i muškarce i žene te su na terenu veoma podjednaki pa ćemo vidjeti tko će idući vikend osvojiti prvi bulin Platka. S disc golfom se već par godina posjetioci Platka imaju prilike upoznati i isprobati ovu zanimljivu igru, a ovog ljeta održane su česte prezentacije i profesionalni turniri tako da očekujemo kvalitetnu borbu discovima u šumi. Svi najuspješniji sudionici dobit će ručno izrađene, unikatne medalje od drva i nagrade sponzora. Nakon odigrane tekme, svi se mogu odmoriti u Lounge zoni kod parkinga te se uljuljati u hemuk između stabala, zavaliti u ležaljku i kauč od paleta i na propisanoj udaljenosti uživati do idućeg meča. Prijavit se još uvijek možete na mail: turniri.platak@gmail.com, a sve informacije o događaju pratiti na facebook događaju: Sportsko lice Platka.  Dan poslije, u nedjelju, na Platku će uživati svi zaljubljenici u brdsko trčanje i biciklizam.

55555

Zadnje novosti

To Top