MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

Sjajna obrada pjesme “Idem tamo gdje je sve po mom”

Capture
foto: youtube

Povodom dvadeset i pete obljetnice svog uspješnog i neprekidnog rada, Ženska klapa Kastav snimila je video spot za skladbu “Tamo gdje je sve po mom”

Ovu dobro znanu pop uspješnicu grupe Jinx, ovjenčanu 2002. godine hrvatskom diskografskom nagradom Porin u kategoriji Hit godine, Kastavke su u vokalno-instrumentalnoj obradi objavile na svom trećem albumu Si naši vijaji iz 2015. godine u izdanju Aquarius recordsa.

Capture2

Pri nastajanju klapskog viđenja skladbe za koju glazbu i stihove potpisuje Coco Mosquito, a aranžman umjetnički voditelj Klape Saša Matovina, sudjelovali su izvrsni glazbenici: Ivan Popeskić (klavir), Olja Dešić (bas gitara) i Branimir Gazdik (udaraljke).

2

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Skladba je snimljena još 2006. godine u tonskom studiju Maraton u Rijeci, a video spot, čiju režiju i produkciju potpisuje Robert Kalčić, snimljen je tijekom listopada ove godine na lokacijama prekrasnog Kastva, grada u kojem već više od četvrt stoljeća uspješno djeluje u zemlji i diljem svijeta višestruko nagrađivana Ženska klapa Kastav.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top