MarketingMNK Gorovo
Zabava

Sean Paul stiže ovoga ljeta u Hrvatsku

preuzmi (2)

Sean Paul stiže u Istru na Rise Up festival u Poreču

Rise Up festival ove godine podiže ljestvicu! Tri dana zahuktale atmosfere 5.6. i 7. srpnja. Osim Sean Paula dovode fantastične svjetske i regionalne izvođače za sve glazbene ukuse.

Tako će u petak 5. srpnja 2019. biti dan biti posvećen progressive i tech-house muzici koji predvodi Hernan Cattaneo, pionir argentinske i svjetske progressive-house scene. „El Maestro“, kako ga mnogi zovu, veliko je iznenađenje ovogodišnjeg Rise Up festivala koje sa sobom nosi izvanredne setove ‘old-school’ elektronike.

Cattaneo koji je smatran ponajboljim dj-em Južne Amerike, privukao je pažnju „iskusnije“ publike te će u petak pripremiti nastup koji će dugo ostati u pamćenju svih prisutnih. Hernán Cattaneo pronašao je nove načine obrade zvuka, prenio ga u svoje setove i preveo u svoje mixeve koji su smatrani kao vrhunac progressive-house muzike. Cattanea u petak prate bosansko-hercegovački duo After Affair te još imena domaće elektronske scene.

U subotu 6. srpnja u Poreču na Rise Up-u nastupaju Željko Joksimović, DJ RetroVision te aktualna svjetska senzacija Don Diablo koji je trenutačno sedmi na ljestvici svjetskih DJ-jeva (Top 100 DJs – 2018 list by DJ Mag), što će svakako biti prava glazbena poslastica i mamac za dolazak u Poreč. Prošle godine Don Diablo objavio je svoj drugi album „Future“, dok je u listopadu prošle godine bio rangiran kao najbolji svjetski „DJ supported producer“ prema 1001Tracklists stranici. Don Diablo je svakako ime koje je veoma prikladno Rise Up electro-house tradiciji.

Marketing

U nedjelju se sprema najveći glazbeni spektakl u kojeg će sve posjetitelje uvesti domaća grupa Connect, nakon čega nastupa Rasta, popularni srpski hip-hoper, a Sean Paul, najveća planetarna Dancehall, Reggae i Reggaeton zvijezda sigurno će dodatno zapaliti atmosferu i oduševiti sve one koji se odluče toga vikenda biti u Poreču.

izvor: turizmoteka.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top