MarketingMariner keramika
Vijesti

Šćulac: Ako brojevi budu rasli terase bi se mogle potpuno zatvoriti

mladen šćulac

Načelnik Županijskog stožera civilne zaštite PGŽ, Mladen Šćulac, u izjavi za HRT-ovu Korniku dana u nedjelju navečer na Hrvatskom radiju 1 otkrio je o kakvim se mjerama razmišlja ukoliko brojevi po pitanju novozaraženih koronavirusom nastave biti visoki.

Ovih par dana broj novozaraženih daleko je ispod prosjeka posljednjih tjedana, no to je prvenstveno iz razloga što se testiraju tek hitni slučajevi, dok uobičajene lokacije za testiranje će ponovno raditi tek u utorak.

“U KBC-u Rijeka na liječenju je 160 osoba, od toga na respiratoru 17 osoba. Umrle su tri osobe, a najviše je zaraženih među radnom populacijom. Na njih otpada dvije trećine svih novozaraženih.

Zavisno o situaciji u utorak ili najkasnije u srijedu ćemo imati sjednicu Stožera i tada ćemo vidjeti koje mjere ćemo dalje donijeti. Razmišljamo da su to ugostiteljski objekti kojima gledamo smanjiti broj stolova ili im čak privremeno zatvoriti terase. O tome će naši epidemiolozi imati zadnju riječ, ali planiramo nešto u tom smislu”, otkrio je Šćulac. Prenosi: Fiuman.hr.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top