MarketingMNK Gorovo
Sport

Sav prihod od OFC New Generationa 5 donira se Opatijki

Fight night Smiljan 2
Foto: Smiljan Prpić

Kickboxing klub Opatija Fight Club već punih deset godina “proizvodi” nove borce u raznim borilačkim disciplinama, a prvenstveno kad je kickboxing u pitanju

Neke od mladih nada OFC-a upravo ćete moći vidjeti ove subote, 13. travnja 2019., s početkom u 20 sati u maloj dvorani sportskog centra “Marino Cvetković” u Opatiji na OFC New Generationu 5, a cijela priredba ima i humanitarni karakter.

Te večeri mladi borci OFC-a u javnim sparinzima u ringu predstavit će sve ono što su naučili kroz mukotrpno treniranje posljednjih godinu dana, a neki čak i dulje od toga. Nema sumnje kako će mladi OFC-ovi borci te večeri u ringu ostaviti “srce i dušu”, a zasigurno će im puno značiti i podrška publike.OFC

Na OFC New Generation 5 tako će se u ringu primjerice moći vidjeti blizance Alexandera i Michela Cvetka, Andreia Uzelca, Dinu Anđelkovića, djevojke Doru Lukšić, Petru Šepinski i Ana Mariju Marinović i mnoge druge. U ringu će se naći i već mnogima poznati OFC-ov borac koji je ove godine postao senior, a radi se o Kristianu Kolaju.

Marketing

Ulaznice su po cijeni od 30 kuna u prodaji u restoranu Bianco&Nero u sklopu sportske dvorane i u caffe baru Monokini u Opatiji. Kompletan prihod od prodanih ulaznica bit će doniran Opatijki Aleksandri Radetić kojoj je prije manje od dva mjeseca nesretnim slučajem u potpunosti izgorio stan te joj je nužno potrebna potpora, a mladi OFC-ovi članovi odlučili su na ovaj način “priskočiti u pomoć”.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top