MarketingMariner keramika
Kastav

Sastanak Grada Kastva sa sudionicima rekonstrukcije prometnice u Žegotima

122341158_860433321028365_7356566284201937411_o

Grad Kastav organizirao je sastanak svih sudionika rekonstrukcije prometnice u Žegotima s ciljem da se radovi što prije privedu kraju. Glavni investitori su Županijska uprava za ceste i KD Vodovod i kanalizacija, a uključeni su i HEP i HT.

Gradonačelnik Matej Mostarac istaknuo je nužnost što bržeg završetka radova s naglaskom na kvaliteti izvođenja kako kasnije ne bi bilo pritužbi građana. Naglasio je kako se radi o dionici dugoj 500 metara na kojoj se izvode kompleksni radovi vrijedni 9 milijuna kuna ali sve traje skoro godine dana što je predugo.

Izvođač radova GP Krk je 21. rujna tražio je produženje roka od 30 dana, a unutar toga bilo je 16 kišnih što bi značilo da će radovi biti kompletno završeni sredinom studenog. Idućeg tjedna započet će asfaltiranje prve dionice, a dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena za sav promet dva radna dana.

Grad Kastav sve čini da se ova investicija privede kraju, znajući koliko su otežani uvjeti života stanovnika na toj dionici kao i svih onih koji njome svakodnevno prolaze.

MarketingMariner keramika

Moli se za još malo strpljenja, nadajući se dobroj prognozi i da će sve biti uskoro gotovo, kako je na sastanku i obećano.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top