Marketing
Zabava

Samaracanda animatori slave u Opatiji

samaracanda Circus
foto: instagram Samaracanda

Samaracanda je broj jedan u svijetu turističke animacije a upravo su njeni animatori ono što čini razliku.

Samarcanda u Hrvatskoj djeluje u uredima u Zagrebu i Rijeci, a u Italiji na nacionalnoj razini putem 3 stalna ureda. U Vareseu se nalazi sjedište tvrtke, a uredi su u Milanu i Rimu. Samarcanda je brand koji označava kvalitetu u organizaciji animacije u turističkim naseljima. Taj je brand dan u koncesiju talijanskim poduzećima: Praxis, Linea Staff, Fandango i jednom hrvatskom: DF Animacija d.o.o.

Dokaz da rade najbolje je i nedavno priznanje dodijeljeno Juraju Kirchhoferu povodom Dana hrvatskih turizma koji je tada dobio nagradu za najboljeg turističkog animatora. I ove godine dodjeljuju se nagrade u dvije kategorije: VIP – animatori seniori koji su odradili već barem jednu sezonu u turističkoj animaciji Samarcande ili u bilo kojoj drugoj animaciji i Rookie – animatori kojima je ova sezona bila prvo iskustvo u turističkoj animaciji.

Ove godine dani Samaracande nazvani Samdays održavaju se u Opatiji. Uz brojene provode organizirane za zaposlenike, tu su Welcome party, Rookie Award dodjela nagrada za najboljeg novog animatora, Game Event Wipeout igre održane u dvorani Marino Cvetković, Samarcanda Hall of Fame te jedno iznenađenje, Flash Mob za Guinness Event odnosno Live Show i to sutra u Rijeci. Za ovo posljednje nećemo vam otkriti lokaciju kako bi iznenađenje bilo potpuno. Na dodjelama će se dijeliti srebrne i zlatne značke za postignute uspjehe u animaciji publike.

MarketingMNK Gorovo

Veselo je danas u dvorani 🙂

Gepostet von Sportska dvorana Opatija am Freitag, 2. November 2018

Dvodnevni party ovoga tjedna u Centru Gervais uz “Circus Night” i DJ Alex Sabatini a večeras su za zabavu zaduženi DJ Luca Monetchi & Manuel Lupen na Gala Night partyu.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top