MarketingMariner keramika
Đir

Šajeta održao svoje prvo vjersko okupljanje

Šajeta
Foto: screenshot

Popularni hrvatski glazbenik i jedan od najpoznatijih Opatijaca diljem svijeta, Dražen Turina Šajeta na izrazito humorističan način dosjetio se kako svojim brojnim obožavateljima omogućiti uživanje u njegovim nastupima. Podsjetimo, zbog čitave situacije s koronavirusom, na snazi je mjera zabrane okupljanja te su glazbenici i zabavljači spriječeni raditi svoj posao.

Od danas su pak, dozvoljena vjerska okupljanja te je originalni Šajo odlučio prihvatiti situaciju i iz svog doma održao svoj prvi vjerski nastup koji je putem Facebooka okupio brojne njegove sljedbenike.

“Braćo i sestre, okupili smo se ovdje putem društvenih mreža da vas obavijestim da od drugog svibnja ponovno možete zvati Šajetu i njegov band u svoje župe. Kako i zašto? Ovih dana, braćo i sestre, svjedoci smo napadima na crkvu zato što su dozvoljena vjerska okupljanja i duša me boli kada umjetnici napadaju kako se mi ne možemo okupljati, a vjerska okupljanja se mogu održavati. Pa, dame i gospodo, braćo i sestre, ima li sličnije djelatnosti od pop-rock koncerta i jedne mise?”, pita se Šajo u svojoj propovijedi koju možete pogledati u videu kojega možete pogledati OVDJE.

MarketingMariner keramika

Ne sumnjamo da će se uskoro i formalno osnovati nova vjerska organizacija nazvana po novom duhovnom vođi, ako ne globalno onda diljem Šajetine voljene Opatije.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top