MarketingModerato
Opatija

Sajam Relax Adria u Opatiji

New Project (4)

U Opatiji se od četvrtka, 14. do subote, 16. ožujka održava Relax Adria

Sajam bazena, sauna, outdoor namještaja, fitness opreme te wellness i spa opreme na kojem nastupa više od 50 odabranih izlagača koji predstavljaju proizvode i usluge namijenjene za pripremu sezone i podizanje kvalitete.

Sajam Relax Adria u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković predstavlja niz noviteta te bogat izlagački program namijenjen turističkom sektoru koji upravo sada kreće u finalnu pripremu objekata za prve goste. Ovo je jedini specijalizirani sajam ove vrste na kojem se predstavlja više od 50 odabranih izlagača iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Austrije i Češke, a osim hotelijerima, ugostiteljima, te vlasnicima vila i kuća za odmor, Relax Adria je namijenjen arhitektima i projektantima te investitorima u segmentu turizma.

Izlagački program obuhvaća klasične bazene i njihovo projektiranje i održavanje, najnovije modele hidromasažnih bazena, sauna i wellness sadržaja, no i širok asortiman opreme, alata i usluga za uređenje okoliša, namještaj za terase i vanjske prostore, tende, sjenila i dekore, kao i asortiman ležaljki i opreme za uz bazene i plaže te fitness opremu.

Kroz boutique koncept sajma, izlagački program usmjeren je poduzetnicima u turizmu: hotelijerima, iznajmljivačima obiteljskog smještaja, vlasnicima vila i pansiona, koncesionarima plaža, arhitektima i dizajnerima, no i svima ostalima koji razmišljaju o uređenju okoliša. Osim samog izlagačkog dijela Sajma, posjetitelji se mogu priključiti popratnim događanjima i predavanjima, koja se održavaju u sklopu Sajma. Relax Adria održava se u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković, a Sajam svake godine posjeti više od 3,000 posjetitelja.

Na sajmu se redovito predstavljaju novi proizvodi na hrvatskom tržištu. Spa Studio tako predstavlja najnoviju generaciju hidromasažnih bazena sa sustavom dezinfekcije vode uz pomoć soli, kao i novu varijantu saune S1, koja je posebno namijenjena za hotelske sobe i privatne objekte. Po prvi će puta biti predstavljeni i suncobrani za ugostiteljstvo slovenskog proizvođača Border, s ugrađenim mjeračem brzine vjetra i automatskim zatvaranjem. Izdvajamo i MultiPower station – višenamjensku spravu koja kombinira pet sprava za vježbanje, te je odlično rješenje za manje turističke objekte koji žele ponuditi fitness sadržaj svojim gostima.

MarketingMuzej turizma

Novitet ovogodišnjeg sajma Relax Adria je Wellness Architect Day koji se održava u četvrtak, 14. ožujka od 14.30 sati nadalje, s predavanjima namijenjenima hotelijerima, arhitektima i projektantima.

Petak, 15. ožujka rezerviran je za Marketing Masterclass na kojem će riječi biti o novim trendovima digitalnog marketinga i prodaje u turizmu, a namijenjen je zaposlenima u marketingu i prodaji, malim i obiteljskim hotelima te vlasnicima vila i kuća za odmor.

Za vrijeme trajanja konferencije, u maloj dvorani sajma Relax Adria bit će postavljena izložba radova Društva arhitekata Rijeka. Izložba obuhvaća sedamdesetak radova, koji prikazuju raspon i raznolikost projekata, radova članova DAR-a ostvarenih proteklih godina.

Sajam organizira tvrtka Info lab mediji d.o.o. i na njihovim stranicama možete preuzeti ulaznice.

55555

Zadnje novosti

To Top